Stages en vacatures

Vacature: beleidsmedewerker

Het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken is op zoek naar een beleidsmedewerker bij de Diplomatieke Vertegenwoordiging van Vlaanderen in Warschau voor een contract met bepaalde duur tot 30/06/2023.

Je behartigt de belangen van de Vlaamse Regering in Warschau voor het gehele ambtsgebied (Polen en Baltische staten). Je neemt deel aan extern/internationaal overleg met o.a. andere regio’s/lidstaten/organisaties/instellingen en NGO’s. Je rapporteert hierover en verzamelt proactief gegevens over de voor Vlaanderen relevante ontwikkelingen. Je bouwt een netwerk van relevante contactpersonen uit. Zo geef je, onder aansturing van de Diplomatieke Vertegenwoordiger van Vlaanderen te Warschau, invulling aan de diplomatieke opdracht in bilateraal kader. Je draagt ook bij aan de algemene werking van de post (b.v. bij de organisatie van events, ministeriële/parlementaire zendingen, 11-juli-viering). Je werkt ook nauw samen met de collega’s van Flanders Investment & Trade.

Zie je jezelf al bij de Diplomatieke Vertegenwoordiging van Vlaanderen in Warschau werken als beleidsmedewerker? Interesse in deze unieke werkervaring? Solliciteer dan snel voor deze vacature.

Stel je kandidatuur via het bijgevoegde sollicitatie formulier en bezorg dit ten laatste op 6 februari 2022 aan generiek.din@vlaanderen.be.

docx bestand20220114_selectiereglement_beleidsmw_WAR_def.docx (58 kB)

docx bestand20220113_standaard_sollicitatieformulier_beleidsmw_WAR.docx (70 kB)

 

Er zijn momenteel geen vacatures.